LOADING....!!!!!

WAT WE DOEN

Centeren - zowel vlak als in spiraal - van
staal, inox en aluminium

WAT WE DOEN

PLOOIEN EN
CENTEREN

Het spiraal en vlak centeren van buizen en plat staal wordt vooral gebruikt voor het vervaardigen van volgende onderdelen: handgrepen, trapleuningen, trapbomen, zijwangen voor trappen, borstweringen, bogen voor hekkens, gebogen onderdelen voor loodsen, stallen en paardenboxen.

Verder kan u bij ons terecht voor alles wat met metaalconstructie heeft te maken en het plaatsen ervan zoals trappen, trapleuningen, handgrepen, borstweringen, aflsuitingen/hekkens, staalstructuren voor loodsen,stallen, paardeboxen, poolhouses, wandhaarden… tuin- meubilair en decoratie, kunst, stalen deuren en ramen, veranda’s etc..

WAARMEE WE U KUNNEN HELPEN

enkele van onze specialiteiten

Kunst

Droomt u van een eigen ontworpen kunstwerk voor in de tuin of binnen? Het in staal uitwerken en verbeelden hiervan is voor ons een unieke uitdaging.

Meubilair

Zowel tuinmeubilair als meubels met een industriële look in alle soorten afmetingen en behandelingen is bij ons mogelijk. Wij werken samen met u een uniek ontwerp uit.

Trappen

Op zoek naar een stalen trap die heel modern oogt voor binnen of buiten, recht of spiraal, één adres Haleydt Curved Steel. Hebt u enkel een leuning nodig ook dit kan een oplossing bieden om aan uw bestaande trap een nieuwe hippe look te geven.

Tuinkamer

Samen met u zoeken we naar de ideale tuinkamer waarin u optimaal kan genieten van het zonlicht. Zowel als verlengde van de woning of werkruimte, is ook één van onze missies. Zelfs de perfecte pool-house ontwerpen wij voor u.

Afsluitingen

Wij vervaardigen hekkens, terrasleuningen en poorten volledig naar de wens van de klant, al dan niet geautomatiseerd. Denk aan uw veiligheid en bescherm uw eigendom op de perfecte manier.

Deuren

De ideale eye-catcher in uw interieur zijn de stalen deuren met glas. Ze creëren de perfecte lichtinval en het perfecte ruimtegevoel. Ze zijn fijn en elegant en passen in ieders interieur.